top of page
Woman

BEHANDLINGAR

Behandlingar: Products

TATUERINGSBORTTAGNING

Behandlingen utförs med en Picolaser som är en Nd:YAG-laser med dubbla våglängder
(1064 nm och 532 nm). Pickolaser är den nyaste teknologin inom tatueringsborttagning. På grund utav kraften och ultrakorta pulser ökar behandlingsresultaten medans antal behandlingar behövda för att nå önskade resultat minskar.  I skillnaden till nano-teknologi ( Q-Switch ) är behandlingarna med vår laser skonsammare och tryggare för kunderna.  Picolaser reducerar pigmenten till ultrasmå partiklar som gör att kroppen kan bli av med de lättare.

TATUERINGSBORTTAGNING ÖGONBRYN

Perfekt behandling för de som vill ta bort eller ljusa upp sin ögonbrynstatuering inför en "cover up".
Då det finns olika metoder att tatuera och olika typer av pigment så krävs en konsultation innan behandlingen för att få det bästa resultatet.
Antal behandlingar får att nå önskade resultat kan variera beroende på önskemål, hudens egenskaper och själva tatueringen.

HOLLYWOOD PEEL / CARBON PEEL

Den fantastiska behandlingen som blev populär hos Hollywood stjärnor då den ofta tillämpas innan "röda mattan". Den snabba och effektiva behandlingen som ger lyster och dessutom förbättrar hudstruktur samt rengör huden på djupet och minskar porerna. Skillnaden mellan denna och många andra behandlingar är att den inte har några negativa bieffekter så som rodnad eller irritation i huden utan du är redo att ta dagen med storm direkt.

HUDFÖRYNGRING

Skonsam behandling utan injektioner
där istället laserpulser stimulerar kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin vilket gör att hudstrukturen förbättras och rynkor, "finalinjer" och ojämnheter reduceras. Pigmenteringar minskas och hudens lyster ökar. 
En konsultation inför behandlingen rekommenderas för att sätta ihop en personlig  behandlingsplan.

BORTTAGNING AV PIGMENTFLÄCKAR

De mörkare fläckarna som ofta förekommer på vår hud kallas för hyperpigmenteringar och orsakas av ökad melaninproduktion i kroppen. Denna ökning kan påverkas av bland annat solexponering, graviditet och preventivmedel.  
Laserbortagning av pigmentfläckar är snabb och effektiv, kraftiga laserpulser "pulveriserar" pigmentet som efteråt utsöndras från kroppen. 
En konsultation rekommenderas alltid inför behandlingen.

ACNEÄRR BORTTAGNING

Laserbehandling där fokus ligger på problematiska områden. Stimulering av kroppens naturliga kollagen- och elastinproduktion hjälper reducera ärr som tillkom efter acne. Hudens struktur och pigment förbättras som ger oss friskare hud och synliga effekter.

VAXNING

Hårborttagning där effekten håller sig i upp till fyra veckor. Håret tas bort med rötterna med hjälp av kallvax och remsor.

Regelbundna behandlingar gör att håret växer tunnare och väldigt ofta glesare. 

Både vaxning av alla kroppsdelar samt intimvaxning utförs i vår salong. 

Hygien ligger i fokus före, under och efter behandlingen. För att minska risken är de flesta artiklar vi jobbar med engångsartiklar resten desinficeras och steriliseras efter varje användning. 

bottom of page